Concertul caritabil cu Alexandru Tomescu, Alexandra Ușurelu şi Ana Munteanu pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit

Aflată în România de 25 ani, Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de fundraising al anului,  Concertul caritabil Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, a II-a ediție, care are loc joi, 29 septembrie, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Cei prezenți se vor bucura de o călătorie de descoperire a profunzimii notelor muzicale alături de invitații speciali, violonistul Alexandru Tomescu, Alexandra Ușurelu și artistul plastic Ana Munteanu, care va transpune în desene pe nisip, sand-art, tema fiecărei piese muzicale. Gazda evenimentului va fi și de această dată  Irina Păcurariu.

Inspirați de bunătatea și deschiderea de care dau dovadă milioane de oameni ai planetei, ne propunem ca scopul evenimentului caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“să fie acela de atragere de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor sociale destinate celor 550 de copii și tineri defavorizați, proiecte desfășurate de CONCORDIA în București, Ariceștii Rahtivani și Ploiești, Județul Prahova.

Miscellaneous JP – Flyer 1

Evenimentul este realizat sub Patronajul Ambasadei Austriei și sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

Accesul la concertul caritabil se va face pe baza biletului achiziționat de la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA.  Mai multe detalii pe www.concordia.org.ro.